Джина Стоева: Отказвам се от чалгата, писна ми от нагли к****

0

Джина заразена от примера на колежката си Емануела

Джина Стоева
Джина Стоева

Популярната поп – фолк звезда Джина Стоева заяви, че обмисля дали да не прекрати успешната си музикална кариера, отвратена до дъното на душата си от бруталното поведение на младите певици, които драпат с всякакви средства да стигнат до върховете. Изпълнителката е категорична, че в гилдията е станало доста пренаселено и всеки ден на сцената излизат нови и нови мъжемелачки които не могат да пеят, но за сметка на това вършат други работи и излагат всичките си колежки.

„Всеки ден отнякъде изникват все нови и нови млади момичета. Мислят си, че могат нещо и като осъзнаят истината, започват да правят лоши неща, за да печелят. Истината е, че бях поставена на ръба, малко ми остана да се откажа. Но устоях на всички тези неща, които те обезверяват и те карат да изглеждаш слаб в собствените си очи”, каза певицата.

Ето как Джина Стоева тренира за стегнато дупе
Ето как Джина Стоева тренира за стегнато дупе

Джина Стоева коментира и изказването на своята колежка Емануела, която наскоро официално обяви, че се отказва от музикалната си кариера. Тя също сподели, че е отчаяна от всичко случващо се в поп – фолка и повече няма сили да се бори с напиращите да я изместят млади звезди.

„Да, знам какво каза. Но аз си я познавам Емката и тя е доста непостоянна в решенията си. Нека това не звучи лошо, тя ми е приятелка, но много лесно се пали и после съжалява за всичко, което е казала. Предполагам, че е споделила това в моменти на черно отчаяние, в момент на силно разочарование. Но тези изкуствени ПР-и, излишната показност – това мен също много ме дразни”, призна Джина Стоева.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=bGdusjpX6AI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *