Джина Стоева омагьоса фитнес инструктор

0

Не е истина! Какви мускули – планина! Бабанката на Джина Стоева я счупи от секс!

Джина Стоева и новиото
Джина Стоева и новиото

Неувяхващата звезда на поп фолка Джина Стоева, най – накрая намери това което търси всяка жена – безмилостен и як на камък звяр, който да я почупи от секс! Певицата без време заряза досегашния си приятел Димитър и се хвърли в прегръдките на огромния фитнес маниак Теодор, щастлива и със звезди в очите!

За това разказа самата Джина Стоева в личната си Фейсбук страница, където публикува цяла серия от секси снимки в компанията на сериозни мъжаги. Едва няколко минути след обнародването на доказателствения материал, тя пусна и връзка към подходяща за раздяла песен на Бионсе и написа многозначителното „Single lady……”.

Ето как Джина Стоева тренира за стегнато дупе
Ето как Джина Стоева тренира за стегнато дупе

Каква е причината за крахът на връзката между Джина Стоева и нейния дългогодишен довереник Митко не стана ясно, защото тя отказа да коментира. Двамата изкараха доста време заедно, дори планираха да направят истинско семейство и да си народят куп деца!

Но както отдавна се знае, през пролетта хмелът цъфти и не един или двама подпушват от позивите на природата.

Малко по – късно приятели на Джина Стоева разкриха пред журналисти, какво всъщност е докарало вятъра на промяната. На първо място това е непрекъснатата ревност на Димитър, който всеки ден вдигал скандали по най – различни поводи. А певицата е жена, която никога не би търпяла да ѝ казват какво да прави или при кого да ходи. Вторият обуславящ фактор е, че според Джина хубаво и стройно тяло се поддържа само и единствено чрез здравословен секс.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=bGdusjpX6AI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *