Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Джийсън: Това не бях аз, накараха ме да се държа така!

ДжийнДжийсън Брад Люис написа дълъг пост в профила си във Фейсбук, в който помоли хората да погледнат не държанието му в Брадъра, а зад него. Аз съм артист, играх роля, тя трябваше да бъде такава. Погледнете зад кулисите, това е игра, препоръча изгоненият и не уточни нищо повече.

След тези му думи мнозина се замислиха сам ли си е измислил ролята, или  са му я възложили.  Някак много внезапно започна атаката на момчето срещу Златките. Още не се бяха опознали, не бяха живели заедно и 48 часа, когато той аргументирано и доста сериозно ги номинира с мотива, че това са жени, които не правят нищо за обществото, не се развиват, изкуствени са, живеят на гърба на мъжете, безполезни са и са изкуствени кумири, налагани на цял народ за пример.

След тази смела номинация, той започна да ги тормози, криейки гримове, заливайки с вода леглата им и предизвиквайки ги по всякакъв начин. Той бързо намери съмишленик в лицето на стреснатата и лесна за манипулации Пенка. Държанието му и буйството в затвора беше също подозрително. Продуцентите си бяха поиграли да  направят цял затвор с тайни проходи, още преди той да започне да буйства. Значи някой е знаел, че ще се държи така и ще тормози Златките.

Все повече всички участници заприличват на герои в предварителен сценарий, които си знаят репликите и кога как да реагират. Дори поведението на Златка Райкова е нелогично. Вместо да вдигне пушилка за изчезналите гримове, тя започва да си ги носи в торбичка, дори в тоалетната, а после удобно ги забравя на масата, откъдето Джийсън още по-удобно ги открадва.    И за по-голяма „конспирация“, ги слага в собствения си багаж…

Прави впечатление и че певецът не се страхува, че Брадърът го гледа на камерите. Което означава само едно – всичко става с одобрението на продуцентите и момчето си играе ролята без да се притеснява.  И ако не беше ултимативното писмо до Нико Тупарев от притежателите на правата на предаването, Джийсън и групичката щяха да стигнат до револция и да победят консервативните Златки. А Ники Кънчев да свие рамене и да каже – ами ето – зрителите харесват бунтарите и протстиращите. Както се случи с Пламен.

Плоско и групаво, колеги от Нова! Люба Кулезич е достатъчна да се бори за ГЕРБ. Защо ви трябваше да замесвате и брадърите?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/co114IMYzF8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *