Джесика Симпсън настървена за секс след раждането

0

По този начин певицата отговори на съветите на докторите да се въздържа от секс след раждането. Звездата се сдоби с момиченце на 1 май чрез Цезарово сечение, за да не се мъчи и да не загрози фигурата си.

В болницата я предупредили да се въздържа от сексуални подвизи известно време, но тя пренебрегнала медицинските съвети. Гаджето ми е толкова секси, че не мога да му устоя, каза тя и призна пред всички, че отново двамата се отдават на креватни удоволствия. Баща на малката Максуел е годеникът й Ерик Джонсън, с когото не намерили време преди раждането да се оженят. Те планирали бляскава звездна сватба, а бременността само щяла да пречи на суетната булка. Сега тя чакала да възвърне формата си, за да определят дата за бракосъчетанието. Освен да правят секс, двамата хвърляли и по едно око на дъщеричкта си с убеждението, че детето не трябва да бъде лишено от родителска ласка и веднага да се даде на бавачки. Максеул не била от кротките и ги будела всяка вечер. Те обаче стоически издържали на безсънието и вече обличали дъщеря си с рокличка. А когато тя кротвала, пак се отдавали на страстни занимания под чаршафите.

Джесика поиска да й платят 800 хиляди долара, за да я снимат с бебето. Този факт роди и възмущение сред някои от феновете. Те хем искаха да видят малката принцеса, хем споделиха, че да се търгува с дете заради няколко снимки е, меко казано, кощунство.

Джесика Симпсън дебютира в музиката преди повече от десет години. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *