Джена: Не искам да бъда момиче на повикване

0
Джена

Оплаква се от непосилния труд и голямото напрежение в поп – фолка

Фолк певицата Джена ревна на пожар пред столични журналисти, че вече напълно й е дотегнало от живота на чалга звезда. Дългите години на борба с конкуренцията и пияни почитатели вече я изморили толкова много, че все по – често се замисляла да остави кариерата и да търси други средства за препитание.

От другата страна на медала пък била напълно доволна от всичко постигнато, защото все пак оставила доста неща зад гърба си. През годините имала доста възможности, които за щастие успяла да реализира.

Джена

Най – много обаче се тревожела и ядосвала от мисленето на българите, които като видят някоя хубава жена веднага започват да я одумват и да си измислят хиляди причини да сплетничат. Самата нея често я обявявали за капризна и повтаряли, че само се чуди с какво и как да се облече. След това пък трябвало да си показва скъпите тоалети и гримове.

„Хората виждат само блясъка и лесните неща. Малцина обаче се замислят колко трябва да дадеш, за да се задържиш на ниво. Всяка малка грешка се описва като най – голямото прегрешение и е много трудно да убедиш хората в обратното” – споделя тя.

Въпреки всичко обаче Джена се надява да намери сили да продължи, защото на поп – фолк сцената вече си е извоювала сигурно място. Не се плашела от трудностите, които само я мотивирали допълнително. Освен това, ако прекрати певческата си кариера нямала шанс да пробие на друго място и я грозяла заплахата да стане момиче на повикване.

Виж видео:

http://youtu.be/yOpCn0W-jUM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *