Джаро плаче: Спасете ме от п*дали!

0

ДжароАктьорът Михаил Билалов, който играе един от ключовите мафиоти – Джаро в сериала „Под прикритие“ е извън кожата си  заради масираната атака от  ухажори в панталони. Пълни „п*дали“ го заливали като водопад със съобщения на „лични“ във Фейсбук. Те били от всички националности и откровено му предлагали ласки от всякакъв вид, дори и срещу заплащане.

Най-различни мъжаги му изплащали любовни послания, пишели му стихове, молели го за среща и декларирали, че са готови на всичко за него.

Имам призив към неуважаемите п*дали, преди да ми пратят на лична поща  слюнчестите си, лигави,  анални надежди да си направят труда да прочетат, че си падам по жени, а не по мъже. При това по истински хубави жени. Имам прекрасен брак, което би трябвало да ги наведе на мисълта, че ми харесва да съм моногамен и хетеросексуален.

Джаро е женен за японка и имат две красиви деца. Работи като ландшафтен архитект в Париж и живее там. Има много добра частна практика, но е запален и по киното. Почти случайно попада във филма „Под прикритие“ и с удоволствие се снима в него.

Сега е раздвоен с какво да се занимава, но киното май го влече повече. Затова пътува до България, за да се снима, а филмът вече получи престижни награди.

Препоръчвам на така наречените ми обожатели да си купят вибратори и да се почешат с тях по нежните простати, избухна актьорът. Той продължава да недоумява с какво толкова е привлякъл гейското братствт. Широко -свинктерови надежди, обърнете внимание на уточнението под този профил „Обича жени“, избесня Джаро, който има брак с японка. Актьорът има и две деца от нея. Семейството по принцип живее в Париж, където той работел като ландшафтен архитект, но напоследък все по-често има артистични изяви у нас.

„Моля, начешете издразнената си и изнежена простата с дълъг пластмасов уред“, вече в продажба, безкомпромисен е актьорът към досадниците в нета

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *