Джакпотът от тотото – вреден за здравето !

0
Тото
Лесно ли е да си милионер?

Джакпотът на Българския спортен тотализатор достигна 5 061 000 лв. Сумата изглежда доста примамлива, но експерти доказват как тези „лесни пари“ могат да съсипят тотално живота на човек.

Шансът, да ударим шестица от тотото е 1 : 13 983 816, което звучи невероятно, но все пак, с огромна доза късмет всичко е постижимо. Американски учени разкриват, че голям процент от тотомилионерите губят всичко от 4 до 7 години. Стига се до разводи, разболяване, психически проблеми и куп подобни състояния. Това не е никак случайно, защото за нормален човек, такива рекордни суми са истинско предизвикателство. За да успееш да съхраниш бързата печалба, трябва да имаш изградена стратегия, както и строги поведенчески правила.

Финансовият експерт Банчо Банев, съветва късметлиите да се порадват на парите, но да споделят само на най-близките си, защото има „акули“ които надушват парите, а след това отърване от тях няма. Също така, лесно спечелените пари, се харчат лесно, за това добър вариант е да ги сложите на влог в банка и да не бързате да инвестирате в бизнес, защото трябва да сте запознати с пазара и съответните правила. Според Банев, най-ефективната формула е една трета в банка, една трета в ценни метали, най вече злато и останлато в имоти, защото те рядко губят стойността си. Хубаво е новобогаташите да не забравят от къде са тръгнали и да не придобиват голяма самочувствие, тъй като най-много боли, когато паднеш от високо.

И все пак успех на всички, които мислят да опитат късмета си в тотото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *