Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Джаджа в смартфони хваща кръшкачи

Мили, как си, кога ще се прибереш? – В службата съм, имаме извънредно съвещание, ще позакъснея. Тази разговори са се водили хиляди пъти досега, но не се предизвиквали никакви реакции от половинката. Откакто обаче български двойки активирали една доста шпионска функция на смартфоните, настъпили Содом и Гомор.

Тя показва точното място, на което се намира скъпият или скъпата. Така доверчиви съпруги научават, че мъжете им си карат оперативките в кръчмата, че докато са в командировка в страната са всъщност в хотел на Витоша и когато са на работа, незнайно защо се намират на адрес, където живее едрогърда блондинка. В същото време спокойни съпрузи забелязват, че милата им не си кара втората смяна на работното място, а в нечия квартира, че не е отпътувала при мама, а на Пампорово, че приятелката й има мустаци и живее на три квартала разстояние от адреса си.

 Естествено започнали караници, а смутените кръшкачи гледали мобилния апарат в ръцете си и мислено се псували как им е хрумнало да си купят тая джажа. Започнали да постъпват и тайни молби устройството да бъде изключено, а някои направо си загубвали смартфона, за по-удобно. Въпреки това семейства стигнали до развод, разкривайки истината за половинките си. Имало функция да се изключи менюто с показването на адреса, но мнозина я научили твърде късно. Други пък изобщо не знаели, че държат такова предимство в ръцете си и блажено си го ползвали , без да гледат кой къде е.

 Представители на мобилните оператори вече надълго разяснявали предимствата на смартфоните и питали клиентите си коя точно функция да включат и коя да остане изключена. За да не стане като вица „Жена, дай да не се следим, защото ако се следим, ще се хванем“. За сметка на това строги майки с радост активирали де що могат, за да следят рожбите си къде се и кога ги лъжат, че са в библиотеката, а всъщтност са влезли в дискотеката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *