Дянков: Скоро ще сме равни с Испания и Португалия

3
Симеон Дянков
Симеон Дянков продължава да мечтае

Финансовият министър Симеон Дянков продължава да гледа през своите „розови очила“ и без никакъв срам заяви, че България ще надмине Гърция, та дори ще се изравни с Испания и Португалия.

Той заяви, че страната ни е бедна, тъй като близо 60 г. е управлявана от комунисти, които са виновни за този 20 годишен преход и неотминаващата криза. Дянков е убеден, че бюджет 2013 г. е изключително стабилен и България ще прогресира.

Разбира се лесно е да си такъв оптимист с депутатска заплата от 3000 лв. и имоти в цялата страна, но какво ли мислят хората, които живеят с 300 лв. и се чудят кое по-напред да купят и как да отгледат децата си. Вицепремиерът също така смята, че България и Полша са единствените страни, които са преодолели кризата и пожела на всички  да имат стабилен бюджет като нашия. На първо четене предложението беше прието и Дянков се надява до няколко седмици, бюджета да бъде приет изцяло. На фона на непрекъснато нарастващите цени и закриването на работни места, тези мечти на финансовия министър не изглеждат много постижими и за бедните българи остава само надеждата, че всичко ще се оправи.

Пародия на Симеон Дянков в „Шоуто на Слави“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. заяви, че България ще надмине Гърция………та кога казва че пенсията ми ще стане 800 евра !!!!!!

  2. Тия хора като влязът във властта губят представа къде се намират и започват да говорят страшни глупости.Смехурковци !!!!!!!!

  3. Истинският му баща живее в мизерия, но нали новият му баща е бил топ комунистически лидер срещу когото сега плюе. Нали благодарение на него замина да учи в САЩ и стоя там до 30 години иначе щяха да го вкарат в казармата. Лесно е на комунистически пари да се учиш, а сега комунистите виновни. Ти Симеоне си срам за България, а не комунистите, които твориха за да могат такива като теб и Иван Костов да продават и грабят без да са вложили и една стотинка. Що не се телепортираш там от където дойде, но и там са се отървали и не искат да чуят за теб.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *