Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дянков прати любимата си Ирина в Лондон, за да се срещат инкогнито

Дянков и ИринаЛюбимката на ексфинансовия министър Симеон Дянков -Ирина Велкова е отишла на негови разноски да се теши след временната им раздяла.
Двамата понатрупаха малко тен на Слънчев бряг, след което Дянков се сети, че има семейство и реши да ги види и те да го видят, та да не се забравят. В това време, за да не скучае, Ирина тръгна да обикаля забележителностите на Англия. Тя е пуснала снимки от плажа в Брайтън, от обиколка с виенско колело и от различни забележителности в Лондон. Сътрудничката в министерството, която бе взета буквално от студентската скамейка, не споменава с кого е била в Англия, но едва ли е била сама. Нали все пак някой трябва да натиска копчето на фотоарапата и да запечатва веселите й мигове. париОсвен забележителностите, тя обиколила и няколко университета, но търсела да запише специалност икономика и финанси. Нищо, че е завършила право, явно високопоставеният й любовник смята, че тя трябва да се разгърне и в областта на финансите и после двамата да работят заедно.
Самият Дянков смята да става преподавател в Харвард и като нищо ще маскира любимата си като своя студентка, премествайки я на един океан разстояние. В момента Ирина е безработна, но по нищо не личи, че страда от липса на пари. Тя живее нашироко, позволява си скъпи тоалети и скъпи екскурзии и дадените й джобни едва ли са само 200 хиляди, както писаха вестниците. Може това да е сумата за месец или тримесечие. Никой не знае. Но едно е сигурно. Двамата с ексминистъра не смятат да се разделят поне не скоро. А той пък ще й осигури престижно училище и престижна работа след това. Пък когато Ирина закопнее за семейство, или той ще се разведе, или тя ще му тегли шута и ще си намери някой красавец. С тази външност обожатели едва ли ще й липсват.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *