Дядото на отвлечената Лара в списъка на топбогаташите на България

2

ЛараАлександър Добринов, дядото на отвлечената Лара, е един от най-богатите хора в България. Той попаднал в списъка на топ-богаташите, след като построил супермодерната сграда на бул. „Витоша“ 21, в която има луксозни офиси с космически наеми и търговски комплекс „Александър“ с доста скъпи магазини вътре.

Добринов е представител и на фирма „Бициани“ за България. Бизнесменът с размах има две дъщери, но и двете не са случили на съпрузи. Едната – Десислава бе съпруга на Константин Дишлиев, който бе убит в София през 2005 година. Другата – Моника – е съпруга на Брендо, който в момента е в Италиански затвор.

полиция1Лара е дъщеря на Моника и Брендо и досега не е имала проблеми. Живее в голямата къща на дядо си в „Бояна“ с огромна морава, висока ограда и размери на замък. От съображения за сигурност хлапето имало собствен шофьор, който го водел и връщал от училище, или го придружавал на детски партита. Тази сигурност била необходима заради лошата слава на баща му и неговите врагове. Лара не била свободна като другите деца да излезе на улицата и да играе на топка, или да потича с кучето в парка. Всяка нейна стъпка се следяла, а приятелите й се подбирали внимателно. Тя била близка с децата на Фатик и с такива, каквито родителите й изберат. Хлапето било малко и не се бунтувало срещу луксозния си затвор, но скоро и този ден щял да дойде. Явно страхът, че може да й се случи нещо е основателен. Лара бе отвлечена тази сутрин, отивайки на училище, а бодигардът й прострелян на две места. Последното, което шофьорът чул, били писъците на Лара. Тях ги чула и съседка, която била излязла да си разходи кучето. Дядото Александър Добринов стои вкъщи в момента и чака да му се обадят за откуп. Много съм притеснен за внучката си, сподели той. Остава ни само да чакаме и да се надяваме, че полицията ще си свърши работата и че наистина детето е отвлечено за откуп.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Стига сте обсъждали отрочетата на отявлени престъпници, обсъждайте как да живеем по-добре и по-честно! Каквото повикало, такова се обадило!

  2. Май, май и дядото трябва да го разследват за пране на парите от бизнеса на…….. дъщеря си Моника и зет си Брендо

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *