Двубоят премиер- президент. До какво водят тв-изявите на управляващите?-с видео

0

parvanГЕРБ решиха да предприемат първи стъпки за отсраняването на президента Първанов. Парламентът се раздели на два лагера: „Атака”, „Синята коалиция” и ГЕРБ влизат в ролята на инквизиторите. БСП, ДПС и РЗС ( изненада !?) застанаха зад Първанов.

Юристи започнаха ожесточен спор дали и правно основание за импийчмънт на президента. Но всеки тълкува закона според партийната си окраска- недопустимо за професията им. Едни твърдят, че Дянков се е срещнал с Първанов като редови гражданин- което означава, че президента е нарушил Конституцията с изнасянето на записа без негово съгласие. От другият dqnkovvотбор са на точно обратната позиция. Казусът наистина е доста заплетен.

А като се замисли човек- всичко тръгна от едно тв -предаване ! И се превърна в още по- скандално шоу. Случилото показва едно- единствено нещо. Флиртът на власт и светски изяви трябва да бъде прекратен. Политици и министри да участват в предавания, но само свързани с конкретната им работа. Какво прави финансовият министър, че и премиерът в „Шоуто на Иван и Андрей” или в което и да е друго от този тип? Демонстрират чувството си за хумор? Това не им е работата- не са bbbизбрани, за да разсмиват народа, а за да оправят държавните бакии. Бойко Борисов сам започна този вид ПР, а сега да му носи последствията.

Ако не отстранят Първанов, ГЕРБ наистина ще станат за резил. В най- лошият случай- ще трябва да подадат оставка. Или поне да сменят устатия Дянков. И без това изглежда, че приема поста си доста несериозно. Палячовщините му доведоха до настоящата политическа криза. А дойде, за да оправи икономическата.

Бойко прави хахо- хихи, в което и светско предаване да се появи. Но обкръжението му явно не владее това изкуство. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *