Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Двойките предпочитат телевизия пред секс

Двойките вече предпочитат да гледат телевизия, отколкото да правят секс

Оказа се, че всички жени и мъже имат само един общ интерес, който ги сближава като никой друг и това за изненада на всички не е секса, а кибиченето пред телевизора. Това сочат данните от проучването на специалистите от   “ Markering Research Centre“,  които за да достигнат до фрапантния извод са се допитали  до над 1200 мъже и жени от различни възрастови групи. Резултатите, които специалистите са констатирали обаче са фрапантни дори  и за самите тях. От   “ Markering Research Centre“ с нескрита почуда заявяват, че  резултатите сочат категорично, че двойките вече предпочитат да гледат телевизия, вместо да правят секс.   След проучването специалистите установили, че единственият  сигурен начин двама души в съвременния свят да си станат наистина близки е или да гледат телевизия, или да идат на кино.

Сексът вече остава на заден план…

След детайлно изследване на привичките и предпочитанията на двата пола специалистите с почуда установили, че единствената обща брънка между тях е, че и мъжете,  и жените намират телевизията за увлекателна и релаксираща, което недвусмислено дава отговор на въпроса, защо едно  от най – предпочитаните места за срещи е именно киното.

 От   “ Markering Research Centre“ са категорични, че другите интереси на двата пола са съвсем различни и между тях няма никакви допирни точки, но най – любопитен дори за самите специалисти е факта, че и  силният, и слабият пол предпочитат телевизията пред секса.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *