Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Двойка прави зверски секс на гробищата – с видео

секс гробищеОт близо месец насам мъж и жена правят необуздан и див секс на територията на Централните софийски гробища в „Орландовци“. Ако небето е безоблачно и обсипано със звезди, почти всяка нощ ексцентриците щурмуват страшното и зловещо място, като се отдават на плътските си удоволствия, докато съмне. За перверзната ситуация алармираха служители на гробищния парк.
Когато за пръв път чух истеричните женски писъци посред нощ, си помислих, че най- вероятно изнасилват или убиват някое девойче. Гробищата се простират на изключително голяма територия и нощем е много трудно да прецениш откъде идва шумът, разказва 62-годишният Георги Игнатов, който от 8 години работи като пазач на Софийските гробища.
Същата нощ пазвантина дълго време обикалял из парцелите докато намери нарушителите на нощната тишина. Без да прекъсва акта им, той отдалеко съзрял, че мъж и жена се любят върху пресен гроб.
Пазачът споделя, че след като се натъкнал на съвокупляващите се, останал толкова шокиран, че не знаел каак да реагира. сексВидимата възраст на двойката била около 30 години. Бай Георги се почудил дали да вика полиция, но се възпрял от страх.
Скандалната случка обаче не била еднократен акт. Тя започнала даа се повтаря доста често. Почти всяка нощ, когато небето е ясно, ексхибиционистите консумирали чувствата си върху някой от прясно заровените през деня гробове.
Секс маниаците идвали около 1 часа след полунощ, като любовните им сеанси продължавали средно по 2 часа.
Пазачите на гробищните парцели са подали няколко сигнала до управата си. Към момента от там обмислят по какъв начин да реагират, тъй като реално няма констатирано нарушение. Често двойки консумират чувствата си в паркове, гори, подлези и на гробище зомбиплажа. В случая въпросът е по-скоро морален – редно ли е да оскверняваш паметта на покойник и да изпитваш оргазъм върху тленните му останки. Психолозите доста често коментират желанието на хората, изявили мерак да се любят върху последния дом на събратята си.
Гробищата са място като всяко друго! Погледнато чисто философски, това дори изобщо не е никакво предизвикателство – пустош, особено вечер няма кой да те напсува. Но насладата от факта, че си на свещено място, за някои хора е възбуждаща, макар да не осъзнават по какъв начин сквернят паметта на мъртъвците, коментират психолози.
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Двойка прави зверски секс на гробищата – с видео

  1. essense Отговор

    02.11.2012 в 15:00

    И аз искам но 1 път-колкото за опита…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *