Двете Златки пак делят един мъж

0
Благой Иванов и Златка Райкова, хванати в крачка...
Благой Иванов и Златка Райкова, хванати в крачка...

Двете плеймейтки се оказват сексиграчка на разменни начала на самбиста  Благой Иванов. Мускулестият мъжага известно време се подвизаваше в компанията на русата Златка, но малко по – късно подмени русото с черното. Багата премина в леглото на по – младата и апетитна сексбомба от Бургас Златка Димитрова.

Твърде скоро обаче напереният самбист съумял, че може да се възползва от прелестите и на двете Златки. Благой Иванов бързо издебнал подходящ случай  и изневерил на черната Златка с по – опитната и засукана, добре позната му като креватни умения Златка Райкова. Това естествено сложило точка на отношенията му с дивата черна Златка, която бързо разбрала за измяната.  Според запознати Златка Димитрова вдигнала яростен скандал на Багата и вярна на стила си му била шута.

И без друго отношенията между двете плеймейтки бяха доста напрегнати след като Димитрова пусна Райкова по пързалката и й отмъкна Благой под носа. Сега обаче русата Златка и отвърна подобаващо на удара и й показа, къде и е мястото. От светските среди с нетърпение очакват поредния цирк, който ще спретнат двете златотърсачки, когато се засекат.

Прецаканата -  Златка Димитрова
Прецаканата - Златка Димитрова

Припомняме ви, че отскоро русата Златка е свободна след като любовникът й Павел я заряза. Дясната ръка на ромския бос Стефан Бонев  –  Сако се завърна в семейното ложе като  примерен съпруг  при законната си жена Емилия и детето им. Веднага щом екс метресата на Павел засече  Емилия в „ Час пик” в Слънчев бряг  и налетя на бой. Двете разюздени дами бяха незабавно изхвърлени от баровското заведение. С право от хай – лайф средите дебнат поредното шоу, което ще спретнат двете Златки при своята среща, за да си разчистят сметките, а и повдигнат западащия си рейтинг…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *