Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Двете Златки най-после хвърлиха маските и се хванаха за косите

Златка пак плачеОт първи лицемерни приятелки двете Златки се превърнаха в първи искрени врагове. Най-после двете свалиха маските си и спряха да се преструват, че в Брадъра са се преоткрили и заобичали. Тъй като в реала между тях има сериозна конкуренция и всички знаеха, че не се долюбват особено,  в Биг Брадър ги обедини общото определение Държавата на Златките и те групово решиха да градят нов имидж. Загърбвайки старите вражди и конкуренция.

Отношенията им се пропукаха в мига, в който Димитрова ревна за кой ли път и изпадна в истерия, понеже провалила мисията и не могла да спаси Маги Желязкова. Спри бе, аман от твоя рев. Всичките заедно да се съберем да плачем, няма да се съберат и една десета от сълзите, които проливаш тук. Толкова си психически и емоционално неуравновесена, че ставаш за смях навън, а на нас непрекъснато ни вменяваш чувство за вина, че не сме могли да те утешим, каза Русата.

Имам чувството, че сме спешна помощ на повикване и винаги трябва да ходим с кърпичка в джоба и да сме готови да ти я подадем, като се разплачеш. Докато ревеш, ние вече се превърнахме в кълбо от нерви. Не смеем да шукнем, за да не се разплачеш.   Не смеем дума да ти кажем. Не знаем кога как ще я изтълкуваш и ще зарониш сълзи. Ти упражнавяш върху нас емоционално изнудване , всички се съобразяваме с теб, ами като си нервна и нестабилна, излез и се лекувай.

Аз съм си такава, емоционална съм, оправда се Димитрова. Като си емоционална, не влизай в такива формати, защото товариш всички останали и себе си, посъветва я Райкова.

Така ли? Значи ме мислите за нестабилна? Значи ви преча? Тогава една дума няма да чуете от мен, каза Черната и пак ревна. След това започна да се разминава с всички, като с линейки и да се цупи в леглото. Даже отказа да вечеря, опитвайки се да събуди съвестта на другите, но на тях изобщо не им пукна и весело насядаха край масата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *