Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Двегодишен запали камина със заплатата на баща си

Момченце изгори заплатата на баща си

Двегодишно момченце от Пазарджик намери алтернативен метод да подпали домашната камина. Хлапакът изумил родителите си, когато докопал незабелязано оставени на масата пари и сръчно разпалил пламъците в огнището. Въпреки че загубили присъствие на духа от неприятната изненада, възрастните решили да не му се карат, защото все пак детето не се наранило, а това естествено е най-важно.

По-късно, бащата признал пред съседи, че вината е негова, а не на синчето. Той непредпазливо оставил парите на масата, докато отчитал припечеленото пред съпругата си. После двамата се сдърпали, защото тя за пореден път не била запалила камината както трябва, а на него му омръзнало всеки ден да повтаря едно и също. Огорчена от препирнята, домакинята тръгнала да търси хартия за разпалване на огъня, а бащата се юрнал да събира сухи клечки.

Момченце изгори заплатата на баща си

Когато останал сам, малкият решил да отмени баща си в тежката задача, а в същото време и да си поиграе. Когато се върнали в стаята, родителите на малчугана го сварили усърдно да мята двайсетолевки в огъня и да се радва на големите пламъци. Двамата бързо се окопитили и дръпнали детето на безопасно разстояние. Когато се освестили от стреса разбрали, че загубата в действителност не е толкова голяма, защото хлапакът успял да намушка в пламъците само 100 лева.

„Маринчо взе банкнотата, когато му правихме прощъпулник. Тогава всички се радвахме, защото решихме, че така ще му върви на пари цял живот. Ама не сме и предполагали, че ще пали огъня с тях” – смеят се родителите.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *