Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Две от щерките на Хачо Бояджиев фалираха

Две от седемте дъщери на покойния режисьор Хачо Бояджиев, и Михаела, закъсаха с парите след смъртта на баща си и профукаха наследството му. Само няколко месеца след като той почина, в началото на 2012 година, двете щерки фалираха и днес работят за жълти стотинки.

Хачо Бояджиев

Хачо Бояджиев

На фирмата на по-голямата сестра – Цвета – още в началото на ноември 2011 г. е наложен запор.

Компанията й „Филко“ ЕООД се е занимавала с покупко-продажба, строителство, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти, инженерна дейност, производство и продажба на машини, покупка и производство на стоки, внос и износ, транспортна, спедиционна и таксиметрова дейност, състояща се в превоз на товари и пътници с товари, лекотоварни или леки автомобили, фирмата е извършвала още посреднически, хотелиерски, ресторантьорски, комисионни, туристически и рекламни услуги. Запорът на Цвета Бояджиева е на стойност 9809,31 лв. заради неизплатени дългове.

Две от наследничките на Хачо - Цвета и Михаела, фалираха

Две от наследничките на Хачо – Цвета и Михаела, фалираха

След бързия фалит на бизнеса сега Цвета живее в софийското село Столник и работи като стоматологична сестра в частен кабинет. Дъщерята на Хачо се е отдала на народните хора и ръченици и редовно посещава местния клуб, където играе всеки път любимото си граовско хоро.

По-малката й сестра Михаела Бояджиева също слага край на фирмата си „Ем – Комерс“ в началото на 2012 г., малко преди смъртта на баща си.

По-малката дъщеря на Хачо се занимава с техническо обслужване и ремонт на автомобили. След като закрива фирмата, вероятно заради липса на клиенти, Михаела подкарва любимия си опел и започва да разнася автомобилни гуми. Едва три от общо седемте дъщери на Бояджиев са припознати от него – Цвета, Михаела и Мария-Луиза. Те всички са от различни майки. Трите са и официалните наследници на известния си баща, за което имат документи.

Като деца Цвета и Михаела имат желанието да се посветят на шоубизнеса. Татко им обаче бързо заподозрял намеренията им и категорично забранил да поемат по неговия път, тъй като се притеснил, че всички ще ги оценяват по фамилията му, а не по собствения им талант. Само веднъж той е снимал Цвета в една от новогодишните си програми. Въпреки че и Михаела, и Цвета днес нямат стабилна работа, и двете никак не съжаляват, че не са се посветили в артистичния свят, в който техния баща бе с особена почит.

Третата дъщеря на Хачо – Мария-Луиза, е единствената, която е родена от законен брак. Тя разказва, че баща й за нея си е бил винаги непознат и далечен, и дори не отиде на погребението му.

Мария-Луиза даже направи признание през 2012 г., че не се чувства тъжна заради смъртта му, и дори отказваше да приема съболезнованията на близките на Хачо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *