Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Двамата руски професори, които уж помагали на Ставрев, не са и чували за „Ставринол“!- с видео

Нанодиамантите са в основата на лекарството против рак "Ставринол"Двама от московските професори по медицина, посочени от Ставри Ставрев като негови консултанти по изобретяването на илача против рак „Ставринол“, категорично отрекоха каквото и да е свое участие. Именитите руски професори Евгений Левашов и Валерий Долматов бяха спрягани от Ставрев като консултанти и основни негови помощници в разработката на чудодейното лекарство. В интервюта по родните медии българинът надълго и нашироко описваше съвместната си дейност с медицинските светила. Но умело отбягваше отговора на

Проф. Ставри Ставрев

Проф. Ставри Ставрев

въпроса дали съвместната им работа е била именно по проекта „Ставринол“ или просто е обменял с тях опит по други научни проблеми. Писменото опровержение на професор Долматов е красноречиво и говори, че най вероятно Ставри Ставрев шикалкави. В писмо до свой колега от Българска академия на науките проф. Долматов пише: „Никога не съм чувал за лекарство против рак под името Ставринол. Нямах си и на представа, че проф. Ставрев има разработки в областта на онкологията. Говорих с колеги-специалисти по ракови заболявания и никой от тях също не е чувал за лекарство с подобно име“, пише Долматов. Почти по същото време в БАН се получи и писмо от професор Евгени Левашов, в което той твърди, че е чувал за лекарството на Това е логото на сайта, който доскоро продаваше свободно "Ставринол"Ставрев, но той нямал нищо общо с него. Двамата действително се познавали и обменяли опит по различни научни теми, но в разговорите им никога не било ставало дума за лекарството на българския професор против рак. След публикация на в. „Телеграф“, в която се твърдеше, че продуктът се продава свободно и в България, чрез сайта „Nano-SS“, фирмата на Ставрев „Nano-S“ оповести, че става въпрос за мушеници, които злоупотребяват с името на лекарството. Според проф. Ставрев илачът срещу рак „Ставринол“ въобще не се продавал в България и можел да бъде намерен само по руските аптеки. Случаят все още се проучва и тепърва ще се изясни продава ли се действително „Ставринол“ в аптечната мрежа в Русия. skandalno.net
Кой е крив и кой прав- преценете сами! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Двамата руски професори, които уж помагали на Ставрев, не са и чували за „Ставринол“!- с видео

  1. Албена Цанкова Отговор

    13.03.2010 в 17:56

    Миналия месец потърсихме проф Ставрев във връзка с лекарството Ставринол. Звъннахме на телефон 975 34 43, от където ни казаха да преведем експертизата на руски език и да я изпратим на следния имейл в Русия: info@stavrinol.ru. Обърнахме се към преводаческа агенция, платихме за експресен превод, с надеждата, че ще намерим лекарство, което да помогне на наш близък, болен от рак. Отговорът, който получихме от руска страна беше, че ЛЕКАРСТВОТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е РЕГИСТРИРАНО И НЕ СЕ ПРОДАВА НИТО В РУСИЯ, НИТО В ДРУГИ ДЪРЖАВИ!

    Излишно е да обяснявам разочарованието ни…бих искала да отправя само една молба към проф Ставрев: НЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ДРУГИ ХОРА ДА ПРАВЯТ РАЗХОДИ ЗА ПРЕВОД НА ЕКСПЕРТИЗИ, след като това е безполезно в момента. Фактът, че лекарството все още не е регистрирано и не може да бъде закупено, трябваше просто да ни бъде съобщен още при първия телефонен разговор, за да се предотвратят загубата на време, средства и напразни надежди.

    Това, което ми остава в момента е да се погрижа да предупредя чрез интернет останалите хора, които възнамеряват да закупят лекарството за случая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *