Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Двама са убийците на сестри Белнейски, според психо експертизата – видео

kolevУбийците на сестрите Белнейски са двама, посочва психо експертизата . Мъжете вероятно са между 30 – 40 – годишни и се познават добре. Употребяват алкохол и наркотици, имат безразборни сексуални контакти, заявиха пред съда психолози.

Единият от вероятните извършители на престъплението е с добро образование и статус в обществото. Колата е била примамката за сексуалните му партньорки. Росица и Христина не са били убити в

Паметникът на сестри Белнейски в местността Грамадите

Паметникът на сестри Белнейски в местността Грамадите

местността Грамадите, а са оставени там за заблуда на разследването. Експертите са категорични, че убийството е извършено от двама души. Представеният анализ е базиран на версията за катастрофа.

Според тестът направен на полиграф, Лазар Колев е съпричастен към убийството. Резултатите от детектора на лъжата, обаче не се използват като доказателства в съдилищата.

Психо профилът на обвиняемия показва, че той е емоционално нестабилен, лесно се гневи, мнителен е. Има склонности към сексуални

Отново се появява съмнение за съучастник на Колев

Отново се появява съмнение за съучастник на Колев

извращения, но не се стига до вманиаченост.

В следващите дни в съда ще бъде представен видеозаписът, който разбуни духовете преди две години. Клипчето е заснето в курортен комплекс „Св.Константин” и на него се виждат две момичета, за които се говори, че са Росица и Христина. Майка им Фани Белнейска обаче не е категорична дали са те двете. В съда ще се яви и пастирът, който откри телата на сестрите. Преди време се говореше, че е починал, но мъжът явно просто се е укривал от интереса към него.

Лазар Колев продължава да твърди, че е изкупителна жертва на разследващите. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *