Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Двама мъже се обесиха в Мадан, третия го спасиха

ОБЕСЕНДвама мъже се обесиха в Мадан, а техен приятел пък направи опит също да се самоубие, но навременната намеса на полицаи го спаси.

Пръв си сложил въжето 20-годишният Бедри Х. Той се скрил в селскостопанска постройка и увиснал на примката. Това се случило в неделя вечерта, а в понеделник приятелят му Рамадан се обесил на тавана в дома си. Трето момче, което било приятел на двете се опитало също да сложи край на живота си, но този път му попречила полицията. Миньорското градче е в шок. Трима души за два дни била страшна трагедия, която покрусила всички.

пияни тийнейджъриНосят се различни слухове. Единият е, че тримата са били влюбени в едно и също момиче и понеже не можели да го разделят, решили да решат въпроса по мъжки – като нито един не остане с момичето. Другата версия пък е, че тримата са имали финансови затруднения, едва свързвали двата края, родителите им взимат съвсем малко пари от мините, не виждали перспектива, не виждали смисъл да живеят и се наговорили да се обесят. Бедри бил миньор и изтеглил заем да си купи жилище, но постепенно затънал и не можел да си плаща вноските. Освен това бил силно влюбен в седмокласничка, която живеела в съседния блок. Те били на гости у приятели, но се скарали пред тях. Момчето си тръгнало. По-късно момичето започнало да го търси, но не го открило никъде. Повикало приятел и така стигнали до селскостопанската постройка, където го видяли да виси на въжето. В същото време Рамадан, който разбрал за постъпката на Бедри, се върнал вкъщи и също се обесил. Красимир пък, който намерил трупа на Бедри заедно с момичето, се прибрал у дома и казал на родителите си, че и той ще се обеси. Те веднага извикали полиция и Красимир в момнта режи упоен в болницата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Imn1osICF40

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *