Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Драма! Пияната учителка направи опит за самоубийство

Директорката Янка Караджова

Директорката Янка Караджова

Срината съм в най – дълбоката кал, няма смисъл да живея

45 годишната учителка Илияна Иванова е изпаднала в тежка депресия след инцидента, при който се яви мъртво пияна на училище и изтанцува „Гангнам стайл” пред слисаните погледи на петокласници от 130 СОУ в София. Още на същия ден тя бе уволнена от директорката на школото Янка Караджова и на практика остана без средства, с които да гледа трите си деца.

В настоящия момент Иванова е настанена в болница под непрекъснато лекарско наблюдение, защото вследствие на постъпката си изпаднала в тежка криза. След първоначалния преглед специалистите заявили категорично, че тя не трябва да бъде оставяна сама, защото има реална опасност да посегне на живота си. За това свидетелствали нейните думи.

Илияна Иванова

Илияна Иванова

„Срината съм в най – дълбоката кал, не виждам смисъл повече да живея. Изложих на срам и позор децата си, цяла България ме гледа отблизо и хората ме заклеймиха като алкохоличка. А децата ми сигурно вече се питат защо именно на тях се паднах аз, най – лошата майка на света. Какъв е смисълът да живея?” – споделила тя пред медиците.

В същото време в училището се надигна вълна в подкрепа на Илияна Иванова, а цял куп родители и ученици се хвърлиха да я защитават. Според всеобщото мнение тя е добър преподавател, децата като цяло я обичат и досега срещу нея не е имало нито едно оплакване. Всички са убедени, че няма смисъл да я наказват толкова жестоко заради едно – единствено провинение.

„Аз лично нямам никакви оплаквания от г-жа Иванова. Синът ми никога не е казал лоша дума за нея, за разлика от отношението му към някои други преподаватели. Тя цялата държава е разсипана, за самите депутати се знае, че понякога ходят пияни на работа. Чу се, че ще я съдят. Това вече наистина е прекалено” – споделя бащата на осмокласник от 130 СОУ.

Наистина случаят е доста интересен, особено ако се направи съпоставка с инцидента с пияния лекар – убиец, който умъртви пациент по време на смяна. За разлика от Илияна Иванова, чиито снимки обиколиха всички медии и цялата държава научи семейната й история, изродът – медик остана напълно анонимен, единствено се чу, че е уволнен. Интересно защо той не бе показан пред медиите и защо няма да бъде съден, за да понесе отговорността за едно убийство.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Драма! Пияната учителка направи опит за самоубийство

  1. emilia Отговор

    13.12.2012 в 15:49

    цялата ни държава ще изпадне в това положение ако нещата продължават да вървят по този начин и всеки си трае

  2. Лили Отговор

    13.12.2012 в 16:12

    Никой не се заинтересува защо тя е дошла пияна.Никой не поговори с нея,а направо я заклеймиха.Вероятно е имала причина.Тя е трябвало да се лекува,а не да я изгонят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *