Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Драма: На Милко Калайджиев кончето му умряло!

Милко Калайджиев

Тъжна драма сполетя задружното семейство на популярния поп – фолк изпълнител Милко Калайджиев. През последната седмица най – известният мустак на републиката бил отчаян и разтревожен, а погледът разфокусиран и мътен.

Първоначално неговите приятели си помислили, че е разочарован до дъното на сърцето си от певицата Преслава, която отказа да направи дует с него, защото й било под нивото. За никого не е тайна, че именно Милко е човекът, който извади Преса от калта и я направи това, което е в момента.

Милко Калайджиев и едното конче

Той обаче на секундата оборил тези твърдения и заявил, че в тях няма никаква истина, защото въобще с Преслава не са говорили за съвместна песен. Истинската причина за тъгата му се криела в смъртта на новороденото конче, с което домашните му понита се сдобили само преди дни.

Милко разказал, че още при раждането си, бебето не можело да се държи на крака и през по – голямата част от деня само лежало по земята. Артистът и семейството му си помислили, че това е нормално за бебетата – кончета и не взели никакви мерки. Зарадвали се страшно много на новия член на семейството и били уверени, че то скоро ще заякне достатъчно.

Още щом станали на другата сутрин, първата им работа била да видят как е новороденото. Изпитали истински ужас, когато видели сукалчето да лежи безжизнено на земята, докато майка му сякаш се опитала да го вдигне на крака, като го подбутва с муцуна.

Калайджиев много внимателно разгледал за евентуални улики и установил, че по тялото на бебето имало следа като от удар с копито. Поради тази причина допуснали, че бебето пони навярно е станало жертва на собствените си родители, които го стъпкали по невнимание.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=oG82Uu443jU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *