Драма: Кубрат изхвърлил кученцето на Андреа!

1
Кубрат Пулев и Андреа

Фолк дивата Андреа преживяла изключително тежка драма, защото приятелят й Кубрат Пулев безмилостно изхвърлил на улицата нейното малко кученце Сони. Това разказаха нейни приятелки и колежки, които едвам успели да я придумат да не си реже вените в знак на траур.

Цялата история станала, защото боксьорът се раздразнил силно от нахалството на пекинеза, който твърде често да нарушавал добрия тон. Сони редовно си позволявал да се въргаля по всички кожени дивани и табуретки в апартамента, като ги засипвал с косми и бълхи. Понеже Андреа отказвала да предприеме мерки и оставяла малкия да безчинства на воля, Кобрата решил да вземе нещата в свои ръце.

Кубрат Пулев и Андреа

Без да се двоуми много – много, той сграбил паленцето за врата и тихомълком го замъкнал на улицата. Там го пуснал сред една тайфа от безпризорни псета, които за щастие приели Сони с добро и веднага го направили член на бандата. След като се уверил, че малкия се е интегрирал успешно в новата среда, Кубрат се прибрал спокоен вкъщи.

Когато Андреа се върнала последвал ужасен скандал, придружен от цели потоци сълзи. Кубрат обаче доказал славата си на мъжкар и за пореден път не преклонил глава пред женските глезотии. Най – хубавото в цялата работа обаче е, че историята завършила с щастлив край.

Когато най – накрая Кубрат и Андреа се успокоили, тръгнали да пият по кафе на чист въздух. Пред вратата чинно строен ги чакал лично пекинезът Сони и по негов си начин обещал оттук нататък да бъде добро момче. Певицата също се заклела, че вече няма да го глези толкова и боксьорът великодушно разрешил да си го вземат обратно.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=V-M9JlPZXqY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *