Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Драма: Чочо Попйорданов не може да се пребори с тежката алкохолната зависимост!

Чочо Попйорданов

Чочо Попйорданов потъна в алкохолна забрава

Великолепният актьор Чочо Попйорданов има все по – сериозни проблеми с тежката алкохолна зависимост, в която изпадна преди доста време. Негови колеги загрижено споделиха, че от доскорошния любимец на публиката и бивша екранна звезда е останал само половин човек, който едва крета под слънцето.

Чочо Попйорданов

Според другарите на Чочо, той изпадал за по цели седмици в тежко алкохолно опиянение. Не се подавал на никакви съвети и не слушал думите на баща си Иван, който правел всичко възможно, за да му отвори очите и да го накара да спре. Жаждата му за спиртни напитки винаги надделявала и той дори не искал да разбере, че алкохолизмът е болест, а не състояние.

Близки на артиста припомнят, че преди известно време той едва не умря заради любовта си към чашката. Тогава докторите направиха всичко възможно, за да го спасят и с течение на времето той в голяма степен възвърна старата си форма. Зарече се, че повече няма да посяга към чашката, но изкара на трезва глава само няколко месеца, след което отново започна да се налива с пълни сили.

„Съжалявам го, но не мога нищо да сторя. Чочо Попйорданов е много талантлив като актьор и добър човек, но каквото и да му кажа – просто не чува. Алкохолът бавно ще го убие, а вече почти всички странят от него. Идваше пиян на работа в театъра и сега го държат само по милост, в името на миналата му слава” – разказва негов приятел, пожелал да остане анонимен.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JOhkVg–7lY

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *