Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Драго Чая си пасе сам ламата от стационарния цирк – с видео

Драгомир Драганов - Чая с любимата си лама

Драгомир Драганов – Чая с любимата си лама

Малкото софиянци, останали в столицата по празниците имаха възможност да наблюдават странен вид паша в градинката на Майчин дом. Самият Драгомир Драганов бе извел от близкия цирк ламата, с която се изявява на манежа, за да може животното да подиша чист въздух, както и да попасе наволя. Драго Чая се бе барнал в анцуг тип „Найки“ от Женския пазар и водеше на каишка със забележителна грижовност нетипичното за нашите географски ширини животно.

Ламата видимо се наслаждаваше на слънчевия ден и пашата, за което бе окуражавана от Драго Чая, който постоянно подканяше добичето с думите: Хайде, паси! Той и колегата му, който бе

Драго Чая

Драго Чая

извел черно пони, се превърнаха в атракция за сеирджиите от градинката и близката спирка. Драганов бе любезен с всички, които пожелаха да погалят ламата му и дори доволно позираше за снимки с децата. Наби се на очи, че Драго Чая е пуснал огромен шкембак, а и задницата му заемаше цялото, отпуснато от анцуга място. Явно ежедневието в цирка и общуването с животните се отразява добре само на психическото му здраве, но не и на физическата му форма, коментираха наблюдатели на пасторалната гледка.
Само в едно изречение Митьо Крика успя да обиди Драго Чая, Евгени Минчев… и съпругата си Нина-Никол, като призна, че й изневерява. Виж уникалното постижение!ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *