Драго Чая на съд заради 32 бона дълг

1
Драго Чая

Моли Камен Воденичаров за помощ

Драгомир Драганов, по – известен като Драго Чая яко го е закъсал в последните два месеца, издадоха негови подчинени. Причина за това е провалът на частния цирк, който стартира през февруари миналата година и който на практика е фалирал.

Тогава новото начинание било подхванато от Драганов и неговия приятел режисьорът Силвестър Лолов. Двамата взели под наем бившето читалище „Цар Борис”, ремонтирали го и направили манеж. Разпространи се версията, че новият цирк е финансиран от двамата, но това се оказа чиста лъжа.

Камен Воденичаров

Истинските факти говорят, че съвсем доскоро пари наливал само Силвестър, но вече му писнало на шапката. В продължение на година вадел по над 2 000 лева само за наем и ток, но в един момент осъзнал, че не може едни само да лапат, а други да носят цялата тежест на собствения си гръб. Спрял да плаща на читалището и по този начин натрупали порядъчен дълг от над 32 000 лева. Дейците на читалището поставили ултиматум, че или се изнасят и плащат, или пак ще се изнесат, но първо ще минат през съда.

За да излезе от нелепата ситуация, Драго Чая потърсил за помощ своя стар приятел Камен Воденичаров и му предложил да влезе като равноправен участник в сдружението. Като благодарност щял да му осигури и възможност да изнася своя волна програма в представлението на цирка, което било допълнителна възможност за печалба. Засега Камен Во напълно е отказал, защото отдалеч надушил, че в цялата работа има нещо нередно.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Q40JciBLVrU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *