Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Драго Чая дебне жертви дегезиран с мустаци

Драго Чая

Известният добродушен чичко Драгомир Драганов – Чая, бил забелязан да се прокрадва в известен столичен магазин, предрешен с фалшиви мустаци и големи тъмни очила, съобщиха наблюдателни журналисти. Докато се прокрадвал покрай рафтовете, той през десет секунди надигал очилата и въртял очи наляво и надясно, сякаш търси нещо или някой, но се страхува да не го познаят.

След като безцелно се повъртал в продължение на повече от цял час, най – накрая бил запитан от подозрителния охранител какво точно търси. Тогава Драго Чая смутолевил две – три неясни думи и офейкал към щанда с безалкохолните напитки. Оттам си взел шише с лимонада, а на излизане и пакет лукчета.

Драго Чая

Според негови познати, Драганов съвсем нямал намерение да издирва някой, а просто бил заразен от грандоманията присъща за хората с неговия статут и нарочно се нагласил така, уж да не го познаят.

Самият Драго обаче категорично отрекъл пред репортери, че се маскира, когато ходи по улиците. Даже опитал да обърне всичко на шега, като се насилил да се засмее с пълен глас. Действително ходел редовно във въпросния магазин, защото живеел на 50 метра от него, но никога не слагал мустаци. Просто пазарувал в по – късните часове, или изпращал чистачката на блока със съответния списък за покупки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=du2iqfHgTUI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *