Дони разплака Нети с обяснение в любов

0

Дони и Нети голяма„И аз те обичам, душе“ отговори едва чуто  именичката Нети, когато нейната житейска и дуетна половинка я поздрави със  затрогващата песен „За старата любов“. Всичко беше толкова искрено и неподправено, че Нети искрено се развълнува  от емоционалния подарък на любимия си и докато бързо преглъщаше сълзите си, всички зрители  разбраха как двамата се обръщат един към друг.

Голямото Душе се появи  отслабнало в името на здравето и любовта. Така и не стана ясно  с каква вълшебна диета Добрин Векилов се е отървал от достата си излишни килограми, обаче това е факт. Сега изтънялата му снага определено е много  по-приемлива и мъжествена на фона на предишното добре оформено и отглеждано коремче.

Нети пък по принцип си е слабичка и няма нужда да топи каквото и да било. Двамата вече се са сами и малката им дъщеричка  Лили обсебвала времето им. Тя постоянно карала баща си да й пее и се заливала от смях, а  Нети пък била натоварена със задачата да я обучава  на чужди езици. Любимите думи на хлапето  били „yes“ и „no“.

На въпрос дали няма да си родят още едно дете да прави компания на Лили, Нети беше категорична, че не му е дошло времето.  Та наистина искали да са по-голямо семейство, но първо Лили трябва да поотрасне, защото по нея в момента има много грижи. Те искат да й дадат всичко, което могат и когато тя стъпи на крака и не иска непрекъснато внимение, двамата ще помислят за батче или сестриче.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *