Домати в салам гонят рака

1

Нашенски учени изобретиха рецепта за салам, която ако се хапва редовно, предпазва от онкологични заболявания.

Тайната на рецептата е, че в колбаса, вместо червен пипер и изкуствени оцветители, ще се слагат смлени обелки от домати. Те съдържали веществото пикопин, което пък според други учени предпазвало от рак. Забавяло стареенето на кожата и подмладявало.

Да не се махат люспите на доматите, когато се прави пюре, лютеница, или сокове, съветват пионерите в производството на колбаси.

Скептици обаче твърдят, че откритието не е революционно, а само пожелателно. Няма как да се направи салам само от люспи на домати, а за другите му съставки никой не обелва и дума. Колбасите са пълни с оцветители, консерванти, ерзац -продукти и какво ли не още. В тях се слага всичко друго, само не и месо, оплакват се потребители. На вкус горе-долу наподобяват истинските, но много често предизвикват киселини и стомашни проблеми при консумация. Ако все пак се вложи и месо, то е внесено нелегално от някого и е стояло замразено над 20 години, намекват за аферата на Мирослав Найдонов, скептиците. Те съветват министъра да сложи ясни критерии в производството на месни произведения и продуктите да бъдат истински. Не е нужно да се слагат обелки от домати, ако в съставките на един колбас има истинско месо и няма оцветители, подобрители и цялата Менделеева таблица.

На първо място сме по рак на маточната шийка. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *