Домакиня отряза пениса на съпруга и го хвърли в мивката

0

Дрогиран, завързан и с отрязан пенис

Домакиня отряза пениса на мъжа си
Домакиня отряза пениса на мъжа си

50 годишна примерна домакиня устрои кървава вендета на своя неверен съпруг и отряза пениса му за отмъщение. Американката Катрин Кю Бейкър пристъпи към зловещата разплата, след като непредпазливият мъж заяви, че си има любовница и иска да се развеждат.

Изпълнена с разочарование, Катрин взе категоричното решение да отмъсти. Първо сипала приспивателно прахче във вечерята на мъжа си и изчакала да заспи. Когато това станало, тя го овързала за леглото и с нож в ръка зачакала да се събуди. Едва отворил очи тя заявила, че заради поведението си не заслужава нищо друго и пристъпила към изпълнение на зловещия план.кървав нож

Изправена пред съда в Лос Анжелис, Бейкър признава, че отрязала органа, защото съпругът ѝ го използвал само и единствено, за да ѝ вреди. Вълненията около предстоящия развод си казали думата и ревността на жената я подлудила окончателно.

Прокурорът по делото обаче отказа да оневини насилницата и заяви пред медиите, че това е драмата на един мъж, който не може повече да „търпи вечното недоволство на жена си и иска развод, а тя не иска да приеме това”. Ако магистратите признаят Катрин Бейкър за виновна, тя може да получи доживотен затвор без право на промяна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *