Доктора бил поръчан от Маргините, заради цигари за милиони

0
doktora
Иван Тодоров – Доктора

skandalno.net Маргините поръчали убийството на контрабандиста Иван Тодоров- Доктора, защото не пожелал да ги включи в цигарена далавера за милиони. Сведенията са дадени пред прокуратурата от свидетел, чието име още не се разкрива.

Иван Тодоров- Доктора бе разстрелян през февруари 2006, докато пътува с автомобила си. В същото време Маргините вече няколко месеца търкат наровете в ареста. В този момент и сянка на съмнение не пада върху

От местопрестъплението
От местопрестъплението

Красимир и Николай Маринови за поръчителство на показното убийство на контрабандиста. Бившият съдружник на Доктора- Евелин Банев- Брендо е сочен като поръчител. Доказателства обаче в подкрепа на тезата няма.

golemiq margin
Красимир Маринов

В ъндърграунд средите обаче се носи мълвата, че Красимир Маринов- Големия Маргин поръчал екзекуцията на Иван Тодоров от пандиза. Постепенно започват да се появяват свидетели, които правят връзка между Маргините и Доктора. Велин Добрев- Моториста преди няколко години заяви, че Маринови платили 50 000 евро за разстрела на Иван Тодоров.

Контактите между Доктора и Маргините датират от 2003. Говори се, че тогава сикаджиите се опитали да убедят Иван Тодоров да ги включи в контрабандата на цигари, от която се печело милиони на година. Доктора обаче ги „отрязал” и се аргументирал, че него го пазят политици и министри и няма нужда от тях. На 18 април същата година мерцедесът на Иван Тодоров е взривен. Шофьорът му умира, а Доктора минава с леки наранявания и временно оглушаване. Ударната вълна отнася на

Милен Велчев остана на поста си въпреки скандала
Милен Велчев остана на поста си въпреки скандала

няколко метри куфарчето на контрабандиста, което се оказва кутията на Пандора- вътре са открити снимки от яхтен круиз, на който ясно се вижда как в компанията на контрабандиста тогавашният финансов министър Милен Велчев и депутата от НДСВ Мирослав Севлиевски пляскат карти.

След атентата Иван Тодоров заявява, че атаката е по поръчка на Петър Петров- Амигоса и ген. Васил Василев. Съмненията от Маргините отпадат. Но не и за убийството на Доктора три години по-късно.

От миналата седмица усилено се говори за Мравката, когото прокуратурата издирва като ключов свидетел по делото за разсрела на Иван Тодоров срещу Големия Маргин. Става въпрос за Тихомир Дочев, бивш нелохранител на Красимир Маринов. Мравката лично е присъствал на разгорещен скандал между шефа си и Доктора. Тихомир Дочев- Мравката е един от килърите разстреляли бай Миле в ресторанта на стадион „Славия” през 2004.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *