Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Доказано зверство! Български лекари убиват за пари!

В болница „Доверие“ убиват за пари

Частни болници заграбват милиони левове с цената на човешки животи, разкриват столични журналисти. В зловещи клиники у нас се премахват здрави органи, а някои от жертвите на лекарите остават недъгави за цял живот. Други просто умират. Пострадали пациенти сравняват лекарите – кръволоци с  Ангела на смъртта – доктор Йозеф Менгеле.

„Това са касапи. Дори самата аз не знам какви органи имам и какви нямам. Имам чувството, че сме били в концлагер и д-р Менгеле си е правил опити с нас. Пациентите за тях са машина за пари”

Това е само малка част от споделената мъка на хората, посетили частната клиника „Доверие” в столицата. Жертвите на ужасяващите събития са категорични, че става въпрос за десетки случаи, в които се оперират здрави хора и се премахват напълно функциониращи органи от човешкото тяло, за да се точат пари от здравната каса.

Ангелът на смъртта – доктор Йозев Менгеле

Сред най – фрапиращите случаи е този на Георги Дянков който умира, след като се подлага на поредица от хирургически интервенции за отслабване в болницата. По време на първата операция му бил поставен силиконов пръстен, който имал за цел да ограничи достъпа на храна до организма, но всъщност напълно го прекратил. Братът на жертвата разказва, че младият човек буквално се стопил пред погледа му. Георги почива по време на последваща операция. Екипът хирурзи бил под вещото ръководство на д-р Ивайло Цветков. Семейството завежда дело срещу хирургът – убиец, но то е прекратено.

В друг отвратителен случай, млада дама остава с половин гърда. Официалните болнични документи сочат, че там имало някакво образувание, което следвало да бъде премахнато чрез операция. Скандалното в случая е, че от клиничната форма лекарите така и не могли да разберат къде и какво точно трябва да режат. Описанието, дадено там било шокиращо: „Веднъж наляво, веднъж надясно”!

Наистина, десетки граждани заявяват, че хирургът д-р Цветанов е „садистичен убиец”. Кръвопролитните истории, свързани с името му са десетки, а смъртните случаи не са един или два.

„Озовах се в ада и продължавам да живея там, след като бях оперирана в болницата. Десет месеца бях оставена с отворен корем и по шестдесет пъти на ден ми се налага да ходя до тоалетната” – разказва потърпевшата от вещата лекарска намеса Анелия Христова. Нейната история е подобна на много други. В един момент децата й решават да я зарадват с подарък – операция за отслабване. Попада в лапите на зловещия д-р Ивайло Цветанов, който наистина и помага, като напълно изрязва стомаха й.

Сигнали за зверствата са подадени от бившия служител на клиника „Доверие” д-р Любомир Иванов. Той напуска болницата, след като разбира за ужасяващите нарушения и подава сигнали до прокуратурата, здравната каса и ресорното министерство.

Лекарят, когото жертвите сравниха с д-р Менгеле – Ивайло Цветков и шефът на болничното заведение Петър Керемедчиев са обвинени за злоупотреба с пари на НЗОК през периода 2007 – 2009 години. Проверка на длъжностни лица е показала, че има объркване в документацията, доказано фалшифицирани диагнози и неистинско лечение, което се е отразило пагубно за здравето на хората.

Бащата на загиналия Георги Дянков е категоричен, че подписът му е фалшифициран върху здравни документи и окачествява тези действия като измама. По време на разследването станало ясно, че Ивайло Цветков прибирал по около 350 лева за операция на жлъчката и по привлекателните двадесет процента за всеки отчетен пациент по клинична пътека.

От ръководството на болницата отказвата всякакъв коментар, а д-р Ивайло Цветков заплашва журналистите, които разпространявали лъжи.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *