Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Доказано: Първият човек роден на Марс

Раят на Адам и Ева се намира на Червената планета

планета земяАмериканският професор Стивън Бенър потресе научните среди, като представи нови, неоспорими и неопровержими доказателства за произхода на човешката раса. В свое изказване той заяви, че първият човек се е родил в лаборатория на Марс, след проведен от извънземни молекулярен експеримент. Откритието предизвика невиждан фурор и бе цитирано от водещите световни медии.

Според професора, най – сериозното доказателство на тезата му е, че минералите образуващи задължителната за поява на живот рибонуклеинова киселина (РНК) са с много по – голяма концентрация на Марс, отколкото на нашата планета. След създаването на първия човек, минералите били транспортирани до Земята с помощта на метеорити и така се зародили първите форми на живот.

„По всяка вероятност те са попаднали на нашата планета пренесени от гигантски метеорити. Повърхността тогава е била почти изцяло покрита с вода и сигурно са се разтворили в океана”, твърди той.

Напълно независимо от твърденията на проф. Бенър, учени от Руската Федерация направиха подобни открития. Според Владимир Шчербак и Максим Мкуков, човешките гени категорично носят отпечатъка на извънземен произход и са създадени преди „необозрими периоди от време, някъде в нашата галактика”. Те са категорични, че някъде съществува силно развита цивилизация на извънземни, която се е появила милиарди години преди нашата.

„Ние също мислим, че животът първоначално е възникнал на Марс. Ако някъде и някога е имало Рай, то той е бил точно там. На този етап обаче не се наемаме да кажем как животът е бил пренесен на Земята, това е проект за бъдещите ни разработки”, твърдят Шчербак и Мкуков.

http://www.youtube.com/watch?v=DcQN1oMKpk8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *