Докато има такава опозиция като Яне, ще има и такава власт като ГЕРБ!

0

Бойко БорисовНай-сетне да излезе един уникален анализ за властта в България, написан, за съжаление, от западни експерти. Само преди няколко дни в уважаван германски сайт, известният журналист Годфрид Хилдерман описа България като територия на политически  хаос, благоприятен за развитието на хора като Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ.

В резюмето си Хилдерман пише: „Страни като България никога не устояват своя личен интерес, защото просто нямат такъв. Яне ЯневХора като настоящия премиер са усетели нишата, че народът му иска популизъм, а не действия и, вместо да промени тази зависимост, той трупа дивиденти от нея. На всичко отгоре в България няма истинска опозиция. Има партии, които устояват, това което са си заграбили и гледат в тази посока. Разбира се, има и уникати – хора, които са заболели от нечовешки нарцисизъм, крият сексуалната си ориентация, правят се на такива, каквито не са и целят първо да се покаже, че са мъже, а после държавници или просто политици…”

С този текст, лично според нас, немецът направо заковава пирона в лицето на българската политика. По-права  истина от тазиОпозиция – здраве му кажи. Мръсната истина не само за властта, но и за опозицията. Всички се досещаме кои хора са визирани в текста, без дори да се споменават техните имена. Лично според нас, основният виновник за днешната ситуация не е властта, а тези, които трябва да я контролират – опозицията. В лицето на Станишев, Татяна Дончева или Яне Янев, обаче, това едва ли ще стане? Или иначе, казано докато ГЕРБ има такива врагове, той винаги ще печели войната. Без усилия и трудности.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *