Докато Фънки дреме в къщата, жена му подаде молба за развод!

0
Димитър Ковачев - Фънки

Една от най – емблематичните фигури на прехода Митьо Фънки е изправен пред тежка депресия, предизвикана от изневярата на неговата съпруга Антония. Запознати със ситуацията издадоха, че докато той си губи времето и видимо скучае в къщата на „ВИП Брадър”, жена му върти любов с музикант от „Черно фередже” и вече обмисляла да подаде официална молба за развод.

Зрители на телевизионното шоу споделиха, че те също забелязали нетипично мрачния вид на музиканта още при старта на шоуто. Тогава той изглеждал доста притеснен и донякъде разстроен, но повече отдавали това на естественото неудобство, причинено от камерите и новите съквартиранти.

Антония и Фънки

Сега обаче стана ясно, че истинската причина за неговата тъга е желанието на Антония да го напусне и да заживее официално с новата си изгора. Информаторите отказват да назоват името на щастливеца и само уточняват, че той е един от музикантите на „Черно фередже”, където свири и самият Димитър Ковачев.

От друга страна, изневярата на жена му и неговия приятел не била нещо ново за него и той отдавна би простил всичко, само ако му оставят възможност. Пред свои близки Фънки споделил, че след като излезе от „ВИП Брадър”, смята да направи всичко възможно и да разубеди съпругата си да не подава молба за развод. На няколко пъти изпадал в откровения, че доста често е пренебрегвал семейството си, но вече разбрал цялата значимост на грешката си.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *