Доган стана пациент на психиатрията

2

доган гПсихиатър е посетил лично почетния председател на ДПС Ахмед Доган в сараите му, за да го прегледа. Доцент Игнат Петров е установил, че пациентът му е потиснат и в състояние на депресия и невроза.

На няколко пъти Доган представи болничен лист и не се яви като свидетел на делото срещу Октай Енимехмедов, който се опита да стреля в главата му с газов пистолет. В съда се усъмниха в болничните и назначиха доцента като  вещо лице по делото. Пациентът е видимо депревсивен и не излиза от дома си. Няма да коментирам точното му здравословно състояние пред медиите, за да не се стига до злоупотреби, каза медицинското светило. Предал съм заключението си в съда, нека там преценят.

За понеделник е насрочено новото заседание на селото срещу Октай, но видно от медицинските документи, основният свидетел на случилото се няма да може да отиде и да даде показания. В интерес на истината никой през  последните десет месеца не е виждал Доган да излиза от дома си. Медици коментират, че може от преживяния стрес той да е  развил страхова невроза и да си мисли, че вън го чакат хора, които искат да го ликвидират. Други пък смятат, че бившият ДПС лидер играе театър и не желае да ходи в съда и да обвинява Енимехмедов.

Предишните болнични на Доган също се оказаха издадени от психиатър в болницата в „Лозенец“. Там също е написана диагноза депресия. Не е ясно сега дали съдът ще даде ход на делото с останалите свидетели на случая. В противен случай то може да се влачи с години и състоянието на Доган да остане същото, без да преодолее страха си от излизане навън..

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Защо пък да не го чакат да го очистят,, честният,, депутат който сам призна че разпределя паричния поток.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *