Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Доган ще признае незаконния си син Аян?

dogan1Ахмед Доган се готви да признае незаконния си син Аян. Говори се, че лидерът на ДПС най- после е омекнал по неудобната тема и е взел решение да изкупи греха си към 14- годишното момче и майка му Айтен Хюсмеин. Тъй като Сокола не познава много добре детето, решил да го покани на гости в палата си.

Айтен Хюсмеин е работила за Доган в началото на демократичните промени. Авантюрата със Сокола е продължила, докато  забременява. После лидерът на ДПС

Аян Доган

Аян Доган

я изоставя. Айтен се върнала в родното Дулово, Силистренско, където живее и до днес. Аян учи в езиковата гимназия в Силистра. Той е много далеч от политическия свят на баща си.

Майката на Аян никога не е имала претенции към Ахмед Доган. Нито го е молила да признае детето, нито е искала финансова помощ. До гръмването на скандала в медиите, по никакъв начин не е напомняла за съществуването си. След това е питала

Демир- наследникът на Доган

Демир- наследникът на Доган

Доган дали ще го осинови, но той отказал.

Неочакваната инициатива на Сокола да прекара известно време с Аян много развълнувала и двамата. Момчето е чувало за приказните палати на баща си, но никога не си е и мечтало, че някой ден ще ги види. Аян ще има възможността да се запознае със сестра си Демет, която е 4 години по-малка от него.

Демет е законно дете на Доган от втората му съпруга Ширин. Официално признат е и най-големия син на Ахмед Доган- Демир. Младежът е плод на връзката на Сокола с етническата българка Таня Колева, негова колежка от Софийския Университет.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *