Доган и Мадам- В изпушиха лулата на мира. Никаква изненада – интересът клати феса! – с видео

0

valeria-veleva-doganskandalno.net Ахмед Доган и Валерия Велева са се сдобрили след седмица на люти обвинения престрелки по медиите и директни обвинения в корупция от страна на Сокола към журналистката от вестник „Труд”. И обърнете внимание: лулата на мира е била изпушена благодарение на президента Георги Първанов, който за по-сигурно, че нещата няма да тръгнат в неблагоприятна посока, присъствал на организираната от него среща. Същият Първанов, който отказа да пуши мирно заедно със министъра на финансите Симеон Дянков и публикувайки стенограмата от уж помирителната им среща, можеше като нищо да се прости с президентския стол днес.

Но и в парламента кипи трескава покупко-продажба на гласове и поради тази причина няма как някои неща да се случват.

След помирението между Доган и Велева нещата си идват на мястото. По една проста причина: интересът клати феса!

Доган и Мадам В заровиха томаховките!
Доган и Мадам В заровиха томаховките!

Каквото и да си говорим, Доган е един от най-хитрите политици в България. От време на време се самозабравя, но не повече от останалите. И очевидно има тайни, които не е хубаво да стават достояние на всички. Каквото и да си говорим така наречените сериозни медии заради парите отдавна не са това което трябва да са. Добрият тон, който според Доган Валерия обещавала, се заплаща отдавна по добра тарифа.

А пък начинът, по който Валерия светкавично зае отбранителна позиция, след като в разпространеното от Доган писмо пишеше само мадам В. беше изключително показателен. Никоя друга журналиста в България не си помисли, че Доган визира тъкмо нея. Само Валерия…

valeria9Скандалът избухна миналата седмица. Политикът Доган, който като никой друг в България е хем в центъра на събитията, хем в страни от тях, произведе най-горещата новина: написа едно писмо до мадам В. Разбра се, че мадамата е журналистка, която според Сокола използвала занаята си за рекет срещу добро заплащане. А след последното изречение: „Господ да ви е на помощ”! направо замириса на кръв! Защото през всичките тези години Доган никога не беше изпускал нервите си до такава степен публично.

Едва ли някой е изненадатн от помирението между двамата в този „военен конфликт”. Нито Доган е толкова чист, нито Валерия Велева, за да имат мотив да се хвърлят в тази битка – рискуват наистина да се орезилят здравата. skandalno.net
Мадам В първо се закани да съди бившия си любовник, но после размисли! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *