Доган държи с порно верността на Емел Етем – видео

0

Емел ЕтемМиналата година на няколко пъти в общественото и политическото пространство излизаха слухове и коментари за напрежение в отношенията между лидера на ДПС Ахмед Доган и неговата съратничка Емел Етем.

 Чу се дори, че Етем възнамерявала да напусне партията на Сокола и да основе своя. Само, че нито един от предначертаните факти не стана. Странно защо? На пръв поглед всеки би си помислил, че обществото е станало жертва на поредната политическа партенка, пусната с цел да създаде интрига в ДПС. Ахмед ДоганПроверка обаче установи друго.

Като предвидлив и истински лидер – ръководителят Ахмед Доган предвидливо е натрупал архив от компромати срещу своите, с цел избягване на предателството. В случая с Емел Етем той разполагал с куп сексуални компромати срещу нея, че ако те видят бял свят, с кариерата и дори личния й живот е свършено. Етем знаела много добре това, както се знае от цялото общество, че тя е бивша любовница на лидера си и затова се е кротнала и спряла с бунтарството си.

 КомпроматЕдно елементарно проследяване на събитията може да бъде поднесено като често доказателството на тази новина. Последно време пред медиите Етем говори с мед на уста за лидера си, в думите й не се улавя и грам критичност, а по-скоро вяра и оптимизъм в бъдещето на партията и Ахмед Доган.

Доган все още има пълната власт в партията си. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *