Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Добър и безобиден, нахъсан и успял, или просто спортист ще изберат във ВИП Брадър?

обща всичкиДоста сложна дилема стои пред зрителите и пред самите продуценти на ВИП Брадър. Още тази вечер те ще оставят само пет души и само три избора на модел на поведение. Човекът, който ще спечели званието любима звезда на България, трябва да притежава качества на истинска звезда или поне модел на поведение, който е достоен за подражание. 

Останали са три типажа, които ги има както в къщата, така и в обществото. Единият е на добрите и безкрайно раздаващите се, усмихнатите и позитивни хора, които обаче нямат силен характер, не могат да тропнат с ръка и да се наложат. Това са Лияна и Стойко. През цялото време двамата стояха кротко, не се замесиха в нито един скандал, не повишиха тон, не обидиха никого и тичаха да утешават всички наранени. И двамата не са безлични и двамата са постигнали много в живота си, но не са доминиращи. Те просто са добри, а добротата в наше време не се котира особено.

Вторият типаж са бизнесмените. Хора с много пари, безцеремонни, налагащи мнението си, понякога нетърпящи чуждо мнение, силни личности, ярки характери и точно поради това много конфликтни, печелещи всяка битка с гръм и трясък. Това са Ваня и Пламен, които не се обичат, отявлени врагове са, всеки обвинява другия, без да разбрат, че всеки е огледален образ на другия, ако изключим интелекта, където Ваня е на светлинни години от Пламен. От техния тип, но със съвсем друго повечение е и Мариян Кюрпанов. Той е успял, той е модел, той има бизнес, изпитва същите емоции и желание за лидерство като тях, но действа не с крясъци, а с кадифени  ръкавици. Защото е възпитан на други обноски, защото е научен винаги да е любезен и усмихнат и защото в чужбина селски тарикатлъци не минават и той отдавна е разбрл това.

Третата групичка са спортистите ни – световни шампиони с медали и международно признание. Ще кажете – няма защо да се замисляме – изборът е ясен. Да, но не. Има за какво да се замисляме. Ако Тервел не беше бръкнал под полата на Лияна, никой нямаше и да забележи, че е там. Той достойно конкурира Багата от миналия сезон, който стигна почти до финал, мълчейки умно. Ако Станка не беше влязла в челен сблъсък с Мира Радева заради това, че не си носи поличка, тя също щеше да остане в пълна сянка, а сега като отвори уста да каже някое изречение, трудно стига да края му, защото не знае как да се изрази. И сама си признава – аз съм най-простата и елементарната тук.

Доста труден избор. Медали, доброта, или агресия, която носи слава и пари. Изберете сами.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/yL8tTHe5uII

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Добър и безобиден, нахъсан и успял, или просто спортист ще изберат във ВИП Брадър?

  1. Марио Отговор

    14.11.2013 в 10:09

    Изхвърлиха по един от всяка категория.

  2. Ганчо Отговор

    14.11.2013 в 10:36

    След картите и 89% на Ваня не знам кой ще гласува на финала.Моделът на поведение ще се избере сам,това май продуцентите не разбраха.Голям гаф който слага черта на предаването.Всеки се чувства излъган.Много от зрителите ще превключат на друг канал.За какво да пускам есемес като предварително всичко е организирано от някой.Ами играйте си сами нали си печелите ,но моят глас вече изгубихте безвъзвратно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *