До дни: Бразилия пуска и Златко Културиста

0

Златко Генев: В посолството се държаха с мен като с нищожество

Златко Културиста
Бразилия ще експулсира и Културиста

Властите в Бразилия до дни ще експулсират още един българин, който лежи в затвора заради трафик на кокаин. Става въпрос за Златко Генев, който в близкото минало бе добре познат у нас с прякора си Културиста. Общо трима затворника ще получат свобода, като първият от тях бе олимпийският шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски.

Златко Културиста бе арестуван с почти 4 килограма кокаин в Бразилия през 2010 година. Както и в случая на Боевски, дрогата била спотаена в един от саковете, който имал двойно дъно. До последно твърди, че получил наркотиците от непознати хора, които му платили 2 500 евро да я занесе до Лисабон.

След ареста, Генев е осъден на 6 години затвор, които изкарва в един от най – тежките затвори на латиноамериканската държава – „Барету Кампелу”. Преди време той даде пространно интервю пред български журналисти, в което описа ужаса от преживяванията си.

Докато живее в България, Златко е преподавател по английски език. За нещастие майка му почива и той решава, че нищо повече не го задържа в родината. Заминава за Бразилия, където се забърква с местната наркомафия. С Гълъбин Боевски се познават покрой сина на шампиона – Пол, на когото е преподавал английски в училище.

http://www.youtube.com/watch?v=JEfwVf4wgts

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *