Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Длъжници на убит лихвар вдигат купон от радост

Убийството на Васил Донев – Доневио

Цигани от Разлог, дължащи пари на разстреляния преди няколко дни лихвар Васил Донев – Доневио, вдигнали купон след смъртта му, предадоха национални медии. Радостта им била предизвикана от надеждата, че парите ще им бъдат опростени и няма да се налага да плащат огромните за тях лихви, които им слагал заради дадени назаем дребни суми.

Според хора от града, който не можел да си покрива дълговете, бил принуждаван да работи на Васил Донев безплатно, или се издължавал като яде бой. Това била причината в „махалата” на Разлог да вдигат щур купон, който продължил горе – долу два дни.

Васил Донев – Доневио

Въпреки че в България никой не обича да говори лошо за мъртвите местните разказват, как разстреляният лихвар е тероризирал дори и невинни граждани. Особено лошо ставало когато се напие, защото почвал да чупи заведенията и да налита на бой дори и на случайни хора. Според хората от Банско, той просто изпитвал потребност да употребява насилие.

Редовно тормозел и по – засуканите момичета, независимо дали ги познава или не. След като обърнел някоя и друга чашка, започвал да ги тегли и ако се противопоставят, да отправя люти закани, че ще ги прати по магистралите в чужбина.

Тези разкрития около личността на убития Донев пък насочили ченгетата по нова следа. Сега те започнали да проверяват всякакви версии, защото съвсем не било изключено покушението да е дело на обидени хора, а не наркомафията у нас.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *