Джулиана Гани празнува в дискотека по голи ц*ци

0

djulianaДжулиана Гани мина всякакви граници и свали всякакви задръжки. Тя отпразнува рождения си ден в столичен клуб в облекло, от които биха се изчервили дори танцьорките на пилона.

Миската беше облякла повече от символична поличка, но все пак имаше пола. Присъствали на щурото парти твърдят, че е била и без гащи, но тя упорито твърди, че имала прашки, но просто не се забелязвали. От кръста нагоре обаче нямаше как да не се забележи, че Джулиана е просто по ци*и, без никакъв сутиен и помен от бельо и без блузка.

От приличие може би, тя имаше нещо като тънко късо елече от златиста материя, което прикриваше единствено част от силиконовите бомби. Те подскачаха, друсаха се по дансинга и често излизаха от нестабилната си си опаковка, но на нея не й правеше никакво впечатление.

По-интересното обаче беше, че и на останалите в заведението не им правеше кой знае какво впечатление, че някой е гол до кръста. Явно такива неща често се случват, или просто другите са били толкова пияни, че не с и разбрали, че миската е гола.

За да увеличи градуса, Джулиана беше поканила и възгрознчката мис Джуки -Габриела Радославова, която във вихъра на тържеството положи силиконовите си устни върху силиконовите гърди на рожденичката. Лесбийските ласки малко повдигнаха любопитството на танцуващите, а приятелите на Гани запечатаха на явно скъп и професионален апарат всички пикантни моменти – как Габриела целува Джулиана, как младежи се изреждат да оглеждат да опипват гърдите й и как самата тя сладострастно си ги мачка.

Вероятно това е начинът на забавление на известните силиконки. Не знаем. Но той предизвиква повече погнуса у нормалните българи, отколкото възхита.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xAHSdG0HJEA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *