Диян Икебаната размята организъм и жълти гащи в новия си клип ! – с видео

0
Deian_nedelchev1
Деян Икебаната с нов хит

Поп изпълнителят Деян Неделчев, който изпя потресаващия хит „Икебана“ се мандрахерца почти дибидюс гол във видеото към новата си песен „В гората„. С чисто новия си дискотечен разбивач Неделчев продължава поредицата си от весели песнички с малоумни текстове. В новия си клип Деян Икебаната се носи само по прозрачни жълти гащета, чиято функция е да скрият от жадните погледи на зрителките впечатляващата му мъжественост.

За която междувпрочем все още се водят спорове колко точно сантиметра е. Някой отDeian_nedelchev2 феновете му залагат на цифрата – 30 см., а други са далеч по- мнителни и изказват мнения по форумите, че мъжкото му достойнство всъщност било доста по- малко… Но Икебаната, видиш ли, слагал в гащите си чорап, за да заблуждава лековерните фенове. Многократно питан по въпроса за истинските размери на члена си, Деян мълчи като комунист на разпит. С което допълнително подклажда любопитството на широката аудитория.

Клипът към песента „В гората“ Деян е заснел преди седмица и все още е в процес на монтаж. От суровите материали по лентата обаче става ясно, че снимките са правени в хотелски комплекс в Плевен. Deian_nedelchev3Първите зрители на горещата еротична лента са потресени. Там певецът, за когото се говори, че има гей наклонности, върти дупе и очи във всички посоки и се блещи сладострастно към камерата.

А някои по-бдителни фенове на изпълнителя намериха сексуален подтекст още в началната строфа на песента: Съчки събирам, пръчки намирам“. Продължението на текстовия сюжет е също толкова потресаващо. Лирическия герой на Икебаната е пратен да събира съчки от своя респектиращ татко. Но задрямва на една полянка и в крайна сметка се оказва, че някой му е откраднал съчките. Тогава героят на Деян се хваща за главата от срам и побягва към близката долчинка, за да се скрие. Във фейсбук вече има сериозни предложения въпросната песен да ни представи на „Евровизия“ догодина. skandalno.net

Виж суровите кадри от новия клип на Деян Икебаната „В гората“, които представи в „Шоуто на Иван и Андрей“ ! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *