Дивна мечтае за любов, но още има кукли

0

Най-богатата тийнейджърка в България, която честно спечели парите си със собствения си глас, Дивна, прекарва по час на ден пред компютъра, за да следи мненията и коментарите на феновете си. Тя носи медальон с надпис любов и силно копнее да се влюби, но засега извива копнежи само в песните си.

 Протежето на Миро от „Каризма“ е добра ученичка и прави всичко, което той я съветва. От стайлинга до интонацията. Менторът й е строг с нея, когато нещо не му харесва, но бързо я хвали, когато тя започне да влиза в модела, в който иска да я напъха. Хлапето записва новите си песни м момента под зоркия поглед и ухо на Миро. Ваканцията е време за музика. Няма училище, няма уроци, всичко е музика и любов, споделя момичето. С типично детски наивитет то иска от феновете си одобрение за нов тоалет, споделя им мечтите си, търси одобрението им за всичко. Дори ги забавлява, като им показва любимото си куче, което много обича.

 Тя признава, че пази любимите си играчки, а славата не я е променила. За Миро тя е откритие и той й чертае голямо бъдеще. Засега феновете харесват песните й и дори една от тях влезе в топ 100 на България. Момичето обаче има нужда от много уроци по пеене и шлифовка на гласа, за да стане наистина звезда, смятат критици. Прекалено ранната слава може и да му попречи. А Дивна е неуверена все още и затова търси мнението на феновете. Тя радостно им съобщи, че записва ново парче, с което да ги изненада. Дано изненадата да е приятна. Но щом е в ръцете на Миро, лабаво нема, написа един от почитателите й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6eKYsYUlGB8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *