Дива оргия на конкурса „Мис пернишко дупе“

0

В гнусна оргия прерасна конкурсът „Мис пернишко дупе”. Кандидатките стигнаха до порно изпълнения в стремежа си да грабнат голямата награда от 5000 лева, която на всичко отгоре, се оказала значително по- малко.

Шестте участнички дефилираха в три кръга пред оскъдна публика в дискотека в миньорския кръг. Като се стигнало до последния – представяне по бельо настанал същински Содом и Гомор и залата. Забравили, че се явяват на конкурс за „дупе”, някои от кандидатките свалиха сутиените си и се хвърлиха по цици.

Конкурсът се превърна в порно на живо

Участничките започнали да се натискат в мъжете от журито. Някои стигнали и още по- далече. Разкопчали панталоните на разгорещените юнаци и опипвали гениталиите им, а една от кандидатките дори симулирала орален секс.

Скандалите около конкурса „Мис пернишко дупе” продължиха и след обявяването на първото място, което грабна 25 – годишната блондинка Мирела. Конкурентките й я обвиниха, че агитирала журито да гласува за нея, след като всичките „ги оправила”.

Първата подвластничка на победителката – Румяна, пък разкри, че изобщо не е от Перник, а дошла чак от Лом, за да участва. Въпреки обещанията на организаторите за високи парични награди за първите три в конкурса, изплатените суми се оказали унизително малки. Победителката взела 3000 лева, вместо 5000 лева, както било обявено в началото, а Румяна получила в пъти по- малко. Крие колко точно са й изплатили организаторите, тъй като я е срам. Момичето се надява майка й да не разбере за участието й в подобен долнопробен конкурс.

Най- безумните конкурси за красота у нас. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *