Див скандал! Азис направи тройка в чалгатеката на Петко Димитров!

0

Млади мъже на колене пред краля на фолка! В заведението и пред погледа на всички други!

Промяната във визията на Азис (наскоро той започна да се носи като мъж) вече даде резултат. Наслагваното с години мнение за неговата пасивност бе отмито за кратко време и въпреки, че вече ходи с гащи, кралят на попфолка отново намира начин да привлича любителите на мъжки ласки.

Азис

Последната дивашка изцепка на Азо се случи в новия попфолк чалга клуб на бизнес гения Петко Димитров. Там певецът цъфна с нов златен зъб и още в началото прикова погледите в точка. Присъстващите се разделиха на два лагера. Според едните с новата си златна придобивка, Азис съвсем е заприличал на „цигане”, а според другите визията му била като на расов негър от Харлем в Ню Йорк.

Разбира се, Азо беше пилотният изпълнител в новото заведение на Петко Димитров, но и след края на своя лиричен рецитал, той продължи шоуто. Пред погледите на всички присъстващи, той не спря да се кърши с любимия си Велизар и явно горещите сцени между тях накараха мнозина да залитнат. Неиздържал на изкушението, не след дълго към тях се присъедини още един неизвестен, но добре сложен мачо и тримата заформиха едно доста горещо мъжко парти. Азис съвсем се размекна и налетя да се целува с двамата наведнъж. Ситуацията излезе извън контрол, когато двамата мъжаги

Впиха устни в силиконовите гърди на славея

И се започна една кървава и мътна, дето не е за разказване. След това Азис запя друга песен и връхлетя върху неустоимата Гентиана Халити, започвайки да целува и нея на кръв. Нея вечер стана ясно, че Халити окончателно е зарязала танците на пилон и ще работи като разпоредителка в новото барче на Петко Димитров.

http://www.youtube.com/watch?v=h6OqO2DYq-w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *