Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Директор на държавно предприятие изнасилвал подчинените си в Пазарджик

Шеф насилвал служителки в Пазарджик

Шеф на държавна служба тормозел сексуално млади служителки

В истински кошмар се превърнал животът на четири млади служителки от държавното предприятие „Напоителни системи” в Пазарджик. Възползвайки се от служебното си положение и явно злоупотребяващ с шефския пост, директорът Ангел Даскалов ги насилвал сексуално и извършвал блудствени действия в продължение на цели две години.

Ангел Даскалов

От страх да не загубят работата си и да си нямат семейни разправии, хубавиците безмълвно понасяли издевателствата на 57 годишният началник, който ката ден ги тормозел и опипвал, след като ги извика в кабинета си. Чашата на търпението преляла, когато нерезът опитал да изнасили едната от тях. За щастие жената успяла да се изскубне от лапите му и въпреки съмненията си, решила да се оплаче в полицията.

За нейно учудване, органите не се подиграли с личната й трагедия както става обикновено у нас, а този път взели присърце проблема и започнали работа по случая. Разследването продължило около месец, като за това време срещу насилника били събрани неопровержими доказателства за налагания сексуален тормоз.

Освен показанията на четири жертви, които разказали пред униформените всичко с най – малки подробности, ченгетата пуснали в употреба и специални разузнавателни средства. Една от красавиците била въоръжена със скрита камера, която заснела едно към едно злоупотребата на началника Даскалов.

Сега от прокуратурата са повдигнали две обвинения срещу разхайтения директор – за блудство и опит за изнасилване. Началникът на „Напоителни системи” е под парична гаранция от 5 000 лева. Самият Даскалов не отрича, че се е гушкал с някои от жалбоподателките, но това ставало само с тяхното изрично съгласие. Според неговата версия, сега просто искали да му стъжнят живота поради някакви си техни причини.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *