Димитър Вучев – Демби пуска сайт с флашки на подземните босове – с видео

0
Демби плаши босовете със СРС
Демби плаши босовете със СРС

Соченият за един от главните играчи на наркопазара у нас Димитър Вучев – Демби, се е обърнал към Бог, с чиято морална оценка се съобразява при всяко свое действие, твърди самият той. Демби се предал на християнската ценностна система миналата година, когато отишъл до река Йордан, полял се с вода и присъствал на молитви в Божия храм. Тогава става хаджия, за което получава и нужния сертификат.
Още преди това босът често пътува до Израел, защото там живее баба му.
„Аз съм силно вярващ! Не твърдя, че не съм вършил грехове, но вече влязох в правия път“, казва Димитър Вучев, който неотдавна заяви, че пуска сайт, в който с документи, снимки и истории ще разкаже за тъмната страна на прехода у нас. Любопитното е, че Демби е братовчед на известния митничар Николай Вучев – Вучката от Терминал-2, с когото премиерът Бойко Борисов рита топка.
Димитър Вучев – Демби е сред ъндърграунд героите, които притежават най- богат архив за всичко, което се е случило след 89-та г. Той е нещо като Кеворк Кеворкян в подземния свят. Подобно на журналиста, който отмъкна от БНТ всичките си предавания, така и Димитър Вучев има историята на подземния свят в снимки. Прави се на наивен, но е доста комбинативен и мисли стратегически. Твърди се, че дори разполага с аудиозаписи на срещи на босове с политици, които смята да пусне в най- скоро

Димитър Вучев - Демби
Димитър Вучев - Демби

време, твърдят негови приятели.
Името на Димитър Вучев не се спряга напоследък в криминалните хроники. Самият той не живее при семейството си в столичния кв. Симеоново за да не подлага близките си на риск.
Приятели на Демби твърдят, че веотдавна направената му от НАП данъчна проверка не е установила никакви нарушения. Известно е, че Вучев разполага с доста недвижими имоти за милиони левове, дори да няма официални банкови сметки.
„Той е доста странна персона в ъндърграунда, защото знае много, но не е ясно на кого и защо може да пожелае да сподели информацията. Не е прост, а и за разлика от повечето си приятели е прочел и някоя друга книга. Колкото и да е странно, може дори да рецитира стихове“, разказват негови авери.
Според тях напоследък приятеля на Мето Илиенски и Косьо Самоковеца бил в доста добра форма и прекарвал часове във фитнеса на известен столичен хотел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *